Custom Search

Kadın Parfüm Çeşitleri, Kadın Parfümleri

Kadın Parfüm Çeşitleri, Kadın Parfümleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Kadın Parfüm Çeşitleri, Kadın Parfümleri





Obsession; Calvin Klein’in tıpkı ismi gibi takıntı yaratan parfümüdür. Tatlı ve baharatlı bir parfüm olan Obsession, özellikle erkekleri cezbeden ve etkileyen bir karışım. Son çıkan parfümse Sheer Obssession mutlaka denenmelidir. Gündüz veya gece rahatlıkla kullanılabilen bir parfümdür.

Allure ; Chanel’in klasikleri arasına rahatlıkla girecek olan parfüm, cazibenin ve çekiciliğin parfümü olarak da biliniyor. Bir çiçek bahçesine girmiş gibi etki yaratan parfüm, meyve, çiçek, odunsu ve hafif baharatlıdır.

Amor Amor ; Cacharel’in aşkın parfümü olarak nitelendirdiği parfüm, vanilya, yasemin ve frenk üzümü karışımıdır. Tutku dolu bir parfüm olan Amor Amor günün her saati rahatlıkla kullanılabilen hafif ve çekici bir kokudur.

L’ınstant de Guerlain ; Guerlain’ın parfümü olan koku, portakal çiçeği, vanilya ve baharat içermektedir. Baharatlı parfümlerin ağır olduğunu düşünüyorsanız Guerlain hafif ve etkileyici bir parfümdür.

Sexy ; Carolina Herrera’nın dişiliği temsil eden parfümü, meyve, çiçek ve tatlı bir parfümdür. Zerafet timsali olan parfüm erkekler tarafından da genelde çok beğenilen bir kokudur.

Addict ; Christian Dior’un parfümü olan Addict, çiçek ve baharat kokularının karmasıdır. Dünyada bir veya 2 kez açan çiçeklerin kokusundan üretilen parfüm kokusu ile bir gizemdir. Bu nedenle kadınlar arasında çok beğenilir.

Romance; Ralph Lauren imzalı bu parfüm, odunsu, çiçek ve misk içeren bir kokudur. İsmi gibi romantik etkisi olan parfüm, kadınlar arasında dişiliğin sembolüdür.


Youth Dew ; Estee Lauder imzalı bu parfüm, baharatlı ve odunsu kokulardan oluşan bu parfüm yaklaşık 50 yıldır kadınların hayatındadır. Dünyanın en seksi parfümleri arasında sayılan Youth Dew, yoğun ve baskın bir parfümdür.

CK Euphoria ; Tropik meyve, çiçek kokularının karışımı olan CK Euphoria, kaliteli etki yaratırken bir yandan da zerafetlidir.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:15

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy