Custom Search

Arı Sütü Faydaları, Arı Sütü Ne İşe Yarar?

Arı Sütü Faydaları, Arı Sütü Ne İşe Yarar?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Arılar yaklaşık olarak 2 ay kadar yaşarlar. Fakat aralarında bazıları 5-7 sene kadar yaşayabilirler. Uzun yaşayanlar kovanda arı sütü ile beslenirler. İnsanlarda arı sütü ile beslendiklerinde kanser başta olmak üzere pek çok hastalığa karşı bağışıklık sistemi kuvvetlenir. Özellikle kadınlarda doğurganlık artar, erkeklerde sperm kalitesi yükselir.






Arı sütü, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. A, D,E, K, H ve B vitamini içerir. HDA-10 denilen metabolizmayı kuvvetlendiren bir enzim taşır. Arı sütünde 22 farklı aminoasit içerir. gelişim çağındaki çocuklarda kemik gelişimi için ve yüksek performanslı bir yaşam için gereklidir. Kansere karşı antioksidandır. Kalp ve damar sistemini kuvvetlendirir. Damar tıkanıklığı ve sertliğini engeller. Tansiyonu düşürür.



Arı sütü, hafızayı kuvvetlendirir, unutkanlığı giderir. Alzheimere karşı destekçidir. Bağışıklık sistemi üzerinde çok etkilidir. Kanda ki şeker seviyesini düşürür ve kan şekerini dengeler. Antidepresandır. Hücre yenilenmesi yapar, deri problemelerini geçirir. Zihin açar ve çocuklarda beyin gelişimine destek verir. Sindirim sistemini toparlar ve hazmı kolaylaştırır. Alerjiyi engeller. Fizik kondisyonunu arttırır.



Arı sütü, antibakteriyeldir. Sperm sayısını arttırır. Uyku düzensizliğini engeller. Kolesterolü düşürür ve dengeye sokar. Adele ve kas sistemine destek verir. Kemoterapiden hasarlanmış olan bölgeleri tamir eder. Siyatik, lumbago gibi iskelet sistemine etki eden rahatsızlıkları giderir.


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy